Evenemang inställda p.g.a. COVID-19

PÅSKFIKA OCH VALBORGSMÄSSOFIRANDE

Vi ställer in båda ovanstående evenemang med tanke på de riktlinjer som folkhälsomyndigheten har gett. Mopedrallyt i sommar får vi be att återkomma om när vi vet hur läget är då.

ASA SOCKENRÅDS ÅRSMÖTE

Årsmötet för Asa sockenråd är inställt på torsdag och vi återkommer med nytt datum framöver.
Vi vill samtidigt uppmana alla i Asa att hjälpas åt nu i coronatider. Kolla med äldre grannar om de vill ha hjälp med att handla eller något annat. Allt för att de inte ska träffa så mycket folk just nu. O är vi förkylda eller har andra symtom så håller vi oss nu hemma så vi inte smittar våra äldre och personer som har andra sjukdomar. Vi bor ju väldigt bra just nu (alltid tycker vi förstås ) o kan enklare än många andra undvika att träffa okända o många personer.
Ta nu hand om er o varandra o försök att njuta av att dagarna är ljusare o att våren är på gång. Njut av vår fina natur o passa på att prata med varandra lite extra. Nu hjälps vi åt☀️❤

FÖRELÄSNING 25/3


Den 25 mars var meningen  att vi skulle ha vårens sista föreläsning i Fraggahult. Men så blir det tyvärr inte på grund av Coronavirusets som drabbat vårt land.Vi i styrelsen för Asa Föreläsningsförening har enhälligt beslutat att ställa in denna föreläsning.Vi hoppas att du kan hitta på något annat trevligt denna kväll. Det kan tänkas att du hittar något bra TV-program om du flippar runt ett tag.I dagsläget kan vi inte säga när vi kan återuppta föreläsningarna, vi avvaktar till hösten.Vi önskar att du får en bra vår och sommar och att Corona in drabbar dig.Hälsningar och Allt gott.


Styrelsen för Asa Föreläsningsförening

gm Holger Petersson

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *