Hyra Bygdegården

Hyresinformationlokal_4

Bygdegården har lokaler som passar för många olika aktiviteter t.ex. bröllop, släktträffar och kalas samt även konferenser, föredrag och klubb- och föreningsmöten. Många danser har gått av stapeln i bygdegården och lokalen passar bra för detta även i dag. Det finns även en scen för uppträdanden. Barnkalas är mycket välkomna, vi har skötbord och barnstolar för de minsta.

Bygdegården har sammanlagt en inomhusyta av ca 300 kvm. Det finns även några fasta banker och bord under våra höga tallar på uteplatsen.

Det finns tillgång till ca 80 P-platser.

Lokalerna kan ta 150 personer. Det finns två stora salar som kan sammanslås, bilden nedan visar en av salarna:lokal_3Det finns även ett sammanträdesrum med orginal tapet och luftvärmepump för 15 – 20 personer:

IMG_7682

Porslin och bestick finns till ca 120 pers och köket har ny diskmaskin och kaffekokare, båda av restaurang modell. Köket renoverades 2011:

IMG_7687

 

IMG_7689

Lokalerna är handikappanpassade. Det finns även kvar av orginalmålning och tapeter sedan byggnationen på 50-talet som ger bygdegården sin charm.

Utrustning har investerats i såsom högtalaranläggning, permanent stor filmduk, modern ljusstark projektor storbilds-TV. Om ni vill ha tillgång till bildprojektor eller mikrofon bör det meddelas i god tid då det inte förvaras i lokalen.

Du kan hyra hela Bygdegården eller delar av den enligt följande:

Hela Bygdegården: 800 SEK/dag

Sammanträdesrum med tillgång till köket: 400 SEK/dag

Barnkalas: 300 SEK/dag

Hyreskostnaden betalas normalt mot faktura inom 30 dagar från hyrtillfället.

Hyreskontraktet finner du här: hyreskontrakt

Du kan boka bygdegården per telefon:

Åsa & Roger 070-3768071 eller 070-5265039

eller via e-mail: info@asabygdegard.se

2 svar på ”Hyra Bygdegården”

  1. Hej!
    Vi ska ha barndop i Asa kyrka den 2/2-19 och önskar att vara i bygdegården efteråt. Vi är lite tveksamma till om vi behöver hela bygdegården eller om det räcker med rummet intill köket.

    Vad jag kunde se i kalendern så är bygdegården ledig denna dag?

    Med vänlig hälsning, Evelina Adén

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *