Trädgårdsdagen – Jordiga fingrar

Ingen trädgårdsdag 2016 – vi har Våffelcafé den 15e maj kl.11-16

Trädgårdsdag 2015

Föredraget hölls av Ulrik Johansson, trädgårdsmästare Styragården som berättade om ”Mer än bara blommor… Bark, blad och frukter” . I övrigt var det våffelservering, lamm, dvärghöns och förstås massor med plantor! Utställning: Maria Ahl-Zanier ställde ut och sålde även sin konst.

Trädgårdsdag 2014

Föredraget  hölls av Ulrik Johansson, trädgårdsmästare Styragården som berättade om trädgårdens ”primadonnor”  Pioner och Rosor. I övrigt var det våffelservering, ponnyridning, lamm, dvärghöns och förstås massor med plantor! Utställning: Kerstin Gräns lapptäcken/textil och trädgårdskonst i betongTradgard bild

Trädgårdsdagens bakgrund

Den första trädgårdsdagen anordnades maj 2012 och var mycket välbesökt. Vi är fem trädgårdsintresserade damer (från amatörer till proffs) med anknytning till Asa som tyckte att det fattades en mötesplats för likasinnade. Vårt arbetsnamn blev gruppen Jordiga fingrar. Målet med dagen är att kunna utbyta erfarenheter, lära av både varandra och genom olika föredrag. Föredraget 2012 gavs av Ulrik Johansson, Styragårdens trädgårdsmästare och behandlade odlingsvärda växter. 

Bilder

Trädgårdsdagen 2014

Trädgårdsdagen 2012

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *